Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger med Stefan Da Silva

21 SEP 2015 21:10
Helgen 3-4 oktober, så kör vi ett träningsläger hemma på Torsbodabanan, som avslutning på de tre träningsdagarna. Planen är att lördagens övningar leds av den tidigare elitåkaren och numera professionella tränaren Stefan Da Silva.
  • Skapad: 21 SEP 2015 21:10

dasilva

Det blir två dagar fyllda med enduroåkning. Under söndagen, så kommer vi repetera många av övningarna från lördagen, under ledning av klubbens egna tränare. Vi tror att repetitionen kan vara mycket nyttig, då det brukar vara mycket nytt att ta in under dessa typer av läger.

Anmälningsavgiften för att vara med på träningslägret kommer vara 350kr/person. Avgiften skall betalas in i förskott (vid eventuell sjukdom under träningstillfället, så betalas självklart anmälningsavgiften tillbaka).

För att lägret skall bli av måste minst 15 deltagare vara anmälda och betalda onsdag den 30:e september. Skulle detta inte uppnås, så kommer vi maila ut till dem redan anmälda åkarna och betala tillbaka anmälningsavgiften (vi tror dock att det inte skall vara något problem att hitta minst 15 intresserade :)

Blir deltagarantalet betydligt fler än 15st, så kommer åkarna delas in i flera grupper och klubbens tränare kommer då assistera Da Silva under lördagens träning (vi har valt att inte ha något maximalt antal deltagare utan vill ge alla chansen att få vara med).

Anmälan är bindande och görs till This is a mailto link (uppge namn, email och telefonnr, så kommer betalningsinformation att skickas till er).

Mer info om helgens schema kommer några dagar innan lägret startar. 

Räkna med en rolig och lärorik helg med mycket endurokörning :)

Välkomna!

//Erik Svensson

Skribent: Erik Svensson

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info