Hoppa till sidans innehåll

Träningskväll(ar)

09 SEP 2015 22:06
Nu är det dags för lite träningskvällar där vi främst riktar oss till nybörjare och medelgoda åkare (alla är självklart välkomna). Räkna med några intensiva pass med mycket hojåkning och roliga övningar.  • Skapad: 09 SEP 2015 22:06

Vi kommer att gå igenom grunderna inom enduroåkning, så att man har en bra grund att stå på för att kunna träna vidare på egen hand. 

Vi kör igång nu på onsdag den 16:e september och planerar sedan köra även söndag den 20:e september samt söndag den 27:e september. Tid för dessa träningspass kommer senare. Håll utkik på här på hemsidan och/eller klubbens Facebooksida. 

Tanken är att avsluta dessa tre träningstillfällena med ett helgläger vecka 40. Planerna smids för fullt...Hoppas många är sugna på det. Förra årets resa till Hammarstrand var ju riktigt lyckad...

Vi tänkte ta betalt för dessa inledande träningsdagar: 50kr för en träning och 100kr för alla tre. Lägret kommer sedan att anordnas till självkostnadspris.

Nu på onsdag den 16:e september så kör igång kl 17:30. Då skall alla deltagarna vara ombytta och klara att börja köra. Var alltså på plats i god tid för att hinna byta om, betalning avgift mm. Solen går ju ner rätt tidigt, så vi måste utnyttja dagsljuset på bästa sätt.

Hoppas vi ses ute på banan! 

//Erik

Skribent: Erik Svensson

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info