Hoppa till sidans innehåll

Snöspår/vinterkörning - introduktion

24 FEB 2016 21:10
Är du sugen på att testa på eller förbättra dina färdigheter i snöspårkörning, så är du välkommen till Torsbodabanan, söndag den 6:e mars.
  • Skapad: 24 FEB 2016 21:10

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 21.24.54


Våra mer erfarna medlemmar lär ut lite tips och trix för att få upp farten ute i spåret. Vi kör igång kl. 11:00 och fortsätter in på eftermiddagen.

Ta med vinterskodd endurohoj, skyddsutrustning och ett glatt humör, så garanterar vi en rolig dag ute i vinterlandskapet. Vi rekommenderar starkt att ni förser stövlarna med glidsulor, så att de glider lätt i snön (ett måste för att få flyt i åkningen och slippa paddla fram med benen).

Vi kommer hålla igång en rejäl brasa under dagen för grillning och värme mellan körpassen. Förarna får själva ta med mat och dryck.

Klubbmedlemmar med licens* åker gratis (du har väl löst medlemskap och licens för 2016?). Övriga åkare får betala 100kr/person där ”prova-på licens” och banavgift ingår.

Frågor? maila dem till: This is a mailto link

* Den allmänna förarförsäkringen, som tidigare ingått i klubbens banlicens från SVEMO, har tagits bort från och med 1:a januari 2016. Det vill säga att ALLA förare måste ha en egen personlig licens för att vara försäkrade och ha tillstånd att köra på Torsbodabanan från och med årsskiftet (oavsett om man tävlar eller bara tränar). För dem som inte är intresserad av att tävla finns det en speciell klubblicens som kostar 500kr/ år. Klubblicensen gäller på alla SVEMO-anslutna banor i Sverige.

Skribent: Erik Svensson

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info