Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av årsmötet

14 APR 2015 10:45
Årets årsmöte var det mest välbesökta genom klubbens historia med 16 st deltagare, som samlades under måndagskvällen.
  • Uppdaterad: 14 APR 2015 10:48

Efter genomgång av året som varit vad gäller aktiviteter och ekonomi kunde vi konstatera att säsongen 2014 varit ett år med fler organiserade aktiviteter jämfört med de senaste åren med mer organiserade träningar, nybörjardagar, träningsläger och en fristående tävling, Torsboda helvetet. Ett stort antal medlemmar här även tävlat i Mittendurocupen samt enduroklassikern. Klubben var också representerade på flera SM-deltävlingar samt Novemberkåsan. 

Medlemsantalet under 2014 var strax under 100 personer, vilket är mycket glädjande och ekonomin i klubben är mycket god, trots stora utlägg på banarbete samt bullerberäkning i samband med förlängningen av banan. 

Erik Svensson valdes till ny ordförande i klubben och efterträder Marcus Edbom, som suttit vid rodret i 10 år. Marcus tackades för sitt arbete och fick en liten gåva av klubben.

Efter det formella årsmötet hölls ett mer informellt medlemsmöte där man diskuterade planerna för säsongen 2015. Först och främst planerades den årliga "vår-arbetsdagen" in i slutet på maj. Snön ligger fortfarande djup på stora delar av området, så vilka insatser som krävs återstår att se.  

Mötesdeltagarna var eniga om att vi skulle fortsätta med mer organiserade träningar och tanken är även att hålla något eller ett par träningsläger. Förhoppningsvis blir det även flera tidsträningar, där nybörjare kan få testa på "tävlingsmomentet" inom enduro. Det finns inga planer för tillfället att anordna någon tävling.

För att förbättra informationsspridningen inom klubben föreslogs ett nyhetsbrev, som skickas med jämna mellanrum. Förhoppningsvis kan ett första nyhetsbrev komma ut under maj månad.

//Styrelsen

Skribent: Erik Svensson

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info