Hoppa till sidans innehåll

Förberedelser för Timråkåsan

03 DEC 2015 20:12
Nu på lördag den 5/12 kl 10 så kör vi de sista förberedelserna för kåsan. Banan ska sättas och tävlingsorganisationen ska sättas upp. Krishantering samt funktioner ska göras klart. Alla medlemmar är välkomna att hjälpa till, inte bara funktionärer.
  • Skapad: 03 DEC 2015 20:12

Vi inleder med en kort samling för att reda ut vilka som är på plats. De som inte ska vara funktionärer kan därefter inleda arbetet med banan mm. Om det är funktionärer som är förhindrade att lägga en heldag på detta, snälla försök iaf sätta av en timme mellan 10 och 11 så vi kan spika tävlingsorganisationen. Jag vill inte att det ska komma folk på tävlingsdagen som inte vet vad de ska göra.

 

Funktionärerna kommer få en genomgång av krisplanen, samt tilldelning av arbetsuppgifter på tävlingen. Ev blir det en liten krisövning.

 

Hela banan ska färdigställas med pilning och bandning, parkeringen ska förberedas, skyltar ska upp mm. Start och målgång ska byggas, slangar för transponderslingor ska läggas ned mm

 

På onsdag den 9/12 kl 18:30 är det preride, då får ni som ska vara funktionärer vara med att köra banan. Under denna session ska slutgiltiga idealtider bestämmas, och kanske måste antal varv/sträckor som de olika klasserna ska köra på tävlingen revideras.

 

Skulle det under tiden innan tävlingen komma en massa snö, så kommer vi behöva massor med folk som hjälper till att preparera banan så den blir körbar på bästa sätt och att i kan genomföra en fin tävling. Vi hoppas ni har möjlighet att på kort varsel kunna hoppa in.

På söndagen den 13 kommer det även behövas jobbas med att städa undan tävlingen, ta ned skyltar osv. Banan kommer stå kvar i kåsaformation tills det är dags för vinterspår.

 

.Efter arbetsdagen på lördag kommer banan vara stängd för allmän åkning tills efter tävlingen.

 

Saker att ta med till arbetsdagen:

  • Häftpistol+klammer
  • ryggsäck
  • hammare
  • fika
  • batteridriven slagborrmaskin modell större för tjälborrning av stolpar
  • motorsåg
  • yxa

 

Väl mött kamrater.

Skribent: Thomas Bergerhag

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info