Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap 2016 och licenskrav

03 FEB 2016 20:39
Nu är det dags att betala in medlemskapet för 2016. Jag vill även uppmärksamma alla igen på den stora förändringen inför 2016, där SVEMO infört licenskrav för ALLA som skall köra på licensierade banor (som Torsboda).
  • Skapad: 03 FEB 2016 20:39

Medlemskap i Timrå enduro kostar som vanligt 300 kr/år för enskild person eller familj. Ungdomsmedlemskap till och med året man fyller 16 år kostar 100 kr/år. Vill man bara vara stödmedlem kostar det 50 kr/år. 

Glöm inte att skriva ditt namn och personnummer som meddelande på inbetalningen till klubbens bankgironr.: 5609-0491. Har ni inte varit medlem tidigare, så måste ni även maila in era adress- och kontaktuppgifter till: This is a mailto link så att vi kan skapa en användare på idrottonline.se

VIKTIG INFO!

Precis som vi informerat om tidigare, så har den allmänna förarförsäkringen, som tidigare ingått i klubbens banlicens, tagits bort från och med 1:a januari 2016. Det vill säga att ALLA förare måste ha en egen personlig licens för att vara försäkrade och ha tillstånd att köra på Torsbodabanan från och med årskiftet (oavsett om man tävlar eller bara tränar). 

För dem som inte är intresserad av att tävla finns det en speciell klubblicens som kostar 500kr/år. Klubblicensen gäller på alla SVEMO-anslutna banor i Sverige.

Bottomline: För att köra på Torsbodabanan MÅSTE man inneha både giltigt medlemskap OCH en klubb- eller tävlingslicens från SVEMO. Läs mer om de nya reglerna här: Licenser och försäkring 2016

Har ni några frågor angående medlemskap eller licenser, så är ni varmt välkomna att maila på: This is a mailto link så skall vi hjälpa er.

Vi ses ute i enduroskogen!

Skribent: Erik Svensson

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info