Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 juni 2011 21:56 av Macke

Timrå Enduro

Spelar ju ingen roll om medlemsavgiften är 1300 kr så kommer det inte mer folk och hjälper till. Banans kvalitet är upp till medlemmarna inte avgiften, tycker man den är dålig fixar man den, eller så blir den dålig. Vill medlemmarna ha tävling så fixar man funktionärer annars ingen tävling. Att vi inte har tävling i år beror inte på viljan hos medlemmar eller funktionärer, utan på tillstånden vi inte har. För pengar har vi att göra en superbana. Njurunda är jättevälkomna att åka för 300 kr

7 juni 2011 21:23 av Marcus

Inget fel.

Nä det är väl inget fel, det är väl jättebra. Men vad händer när du och ni andra få som idag sliter häcken av sig lessnar på att jobba. Tycker du själv att det är skitkul att gå runt och röja och slita medans några aldrig hjälper till?

Att driva en idiell förening kräver idiella krafter eller hur?

7 juni 2011 19:24 av Bergerhag

Svar till "Marcus"

Välkommen att köra, Marcus. Tycker du något är fel i vår förening så är du välkommen som medlem att ta del i arbetet med att ställa det till rätta.

7 juni 2011 17:23 av Marcus

Åka på torboda.

Kanon Macke, man betalar alltså 300:- och sen är det bara köra inga krav och inga åtaganden. Har ni anställd personal som sköter om banan då eller?

Konstigt att ni har det jobbigt att få ihop organisationen till en tävling med det upplägget.

7 juni 2011 14:25 av Macke

Njurunda Jubileum

Jag körde av kamkjedjan i helgen så blir inget njurunda för mig :(. Skruvar ihop i helgen troligen borta på jobb i veckan.

7 juni 2011 14:19 av Macke

Bilder

Fan vad bra det blev med bilderna Bergerhag snyggt jobbat.
Dags att få ihop resan till Stångebro och kolla hur många bilar vi behöver

7 juni 2011 14:17 av bergerhag

Jubileumsenduro Njurunda

anmäld! Vette tusan om de får ihop minimiantalet 30 åkare. 4 anmälda nu.. Passa på att åka när någon nu arrangerar nåt :)

6 juni 2011 21:37 av marcus b

Tävling

Har ni missat att det är tävling i Njurunda på lördag?

6 juni 2011 09:45 av Bergerhag

Jättebra åkning

Torsbodabanan har aldrig varit bättre/roligare än så här. Visst, den är lite kort, men den har bra flyt och har inte alls den stenkaraktär som långa sträckan hade. Genomsnittshastigheten ligger på 23 km/h på ett snabbt varv. Trots att vi nu har hela banan nere i den fuktiga delen så har vi inga gyttjebad. Det finns några våta partier men inte så man kör ner sig. Vi förbättrar hela tiden och drar om där det inte håller. Jag ska upp idag och pila om förbi ett surare parti där vi skurit igenom.

5 juni 2011 23:10 av Macke

Torsboda

Hur var åkningen i dag?

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info