Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
14 juni 2011 10:10 av Marcus

Gnäller inte.

Så vitt jag vet gnällde jag inte utan hakade mest upp mig på att man använder Njurunda som skräckexempel. Jag fick ju förklarat för mig att allt funkade så bra i Timrå och det är ju kanon.
Tycker också det är riktigt roligt att så många Timrååkare kör Stångebro. Och vad Njurundas förare gör, ja inte vet jag. Men några prioriterar SM och några USM. Sen har vi dom som bara åker Mittenduron samt ytterligare några som bara kör onsdagar vid fint väder.

13 juni 2011 21:36 av Enduroåkare

Gnäll..

Jadu "Marcus" från njurunda, förra inlägget är väl ganska slående ang. Timrå Enduro eller njurunda?!? Här har vi aktiva tävlingsförare, glada motionärer alltså som brinner för att köra. Medans njurunda.. ja, vad gör dom? Så kom inte och gnäll på vårt forum tack.

13 juni 2011 13:51 av bergerhag

Stångebroslaget

17 st från Timrå Enduro anmälda. Helkul.

Inte en enda från Njurunda Mk? Hallå Njurunda? kom igen..

12 juni 2011 18:25 av Macke

Träning Njurunda

Någon som var med på lägret i njurunda?

12 juni 2011 14:14 av Macke

Tidsträning

Tidsträning är alltid roligt, synd programmet vi köpte är så buggigt och visar fel på typ 1 bana, Varvlopp är för jobbigt på sommaren :)

9 juni 2011 14:45 av bergerhag

Tidsträning

Jag vill vara med.

8 juni 2011 21:52 av Toresson

Tidsträning

Finns intresse för en tidsträning?

8 juni 2011 01:20 av Bergerhag

Intressant

Jag påstår att avgiften i högsta grad är relevant. Ju mer man betalar för en "vara", desto högre krav ställer man på den. Sedan om ingen i Timrå enduro vill jobba på banan så skulle vi mycket riktigt inte ha någon bana. Det i sig är inte ett problem utan själva drivkraften i att vi har en bana. Det är följdaktligen självreglerande, för om inte någon vill göra en bana så behövs ju inte heller någon bana. Detta är ju själen i det ideella föreningslivet.

7 juni 2011 23:43 av Marcus

TEK

Macke det är ju precis det jag menar. Avgiften i sig är ointressant. Det gäller att få medlemmarna att känna sig som en del av klubben.
Det jag hakade upp mig på att du outskrivet tar Njurunda MK som ett skräckexempel där man bara måste jobba och att hos er behöver man inte göra någonting, men skulle alla hos er tänka så, så hade inte ni heller någon bana eller hur?
Ni är välkommna till Njurunda ni med, glöm inte skriva in er i pärmen och betala anläggningsavgiften före påbörjad träning bara.

7 juni 2011 22:37 av bergerhag

Ideellt

Vi som jobbar med banan gör det för att vi vill ha en bättre bana. Om vi inte vill göra det längre, ja då förfaller banan, tills nya krafter träder in. Och ja, jag tycker faktiskt att det är skitkul. Jag kan inte gå runt och tjura för att någon inte hjälper till. Det skapar bara osämja och elände.Vi som jobbar gör det för OSS, för våra medlemmar, ideellt, för att vi vill det. De som inte vill vara en del av den gemenskapen behöver inte det.

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info