Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicens


Att söka licens

Nya förare som inte innehaft licens tidigare samt förare som vill återuppta sin licens: Om du inte är medlem i Timrå Enduro betala medlemskapet på bankgirokonto nr: 5609-0491. Se till att även skicka in dina personuppgifter till klubbens epostadress This is a mailto link. (Läs mer om det under Medlemskap)

 

När dina uppgifter är registrerade får du en inloggning till Idrottonline, du loggar in via denna sida. I menyraden finns sedan en länk til SVEMO's tävlingsadminstrationsverktyg TA. Där kan du köpa din licens direkt, den är giltig så fårt du betalat, och du kan skriva ut en tillfällig licensbricka. I SVEMO TA kan du också anmäla dig till tävlingar, tex Mittendurocupen. De stora motionsloppen GGN, Ränneslätt och Stångebro använder dock ej TA ännu.

 

De flesta åkare i Timrå kör med Seniorlicens då vi är för gamla och inte tillräckligt bra för elit. Om man tänkt åka mer en 3 tävlingar under en säsong så lönar det sig att teckna en helårslicens. Avser man enbart köra någon enstaka tävling kan man lösa en engångslicens som enbart gäller för det tillfället

Läs mer om de olika licenserna på www.svemo.se

Uppdaterad: 23 MAJ 2015 09:54 Skribent: Bergerhag

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info