Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag 23:e september

04 SEP 2017 21:47
Snart är det dags för Mittendurofinalen som vi arrangerar på Torsbodabanan. För att banan skall vara i bästa möjliga skick kör vi en arbetsdag den 23:e september (och även lite småfix den 30:e september för dem som inte kan få nog)
  • Uppdaterad: 04 SEP 2017 21:48

Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar vill vara med och arbeta med banan. Det handlar till stor del om att släta ut stalp, gräva igen djupa spår, reparera broar etc.

Det kommer finnas ett par maskiner (minigrävare) på plats som gör grovjobbet, men som vanligt kommer mycket av arbetet göras med skottkärra, spade och kratta. Ta gärna med detta om ni har tillgängligt. Det kommer även behövas snickras lite, så hammare, skruvdragare, såg mm är också uppskattat. 

Vi eftersöker även en (eller flera) fyrhjuling(ar), så vi även kan transportera material till delar av banan som ligger relativt långt bort från depån/parkeringen. 

Klubben bjuder som vanligt på pizza-lunch, men ta med er lite fika, kaffe, vatten och ett gott humör, så kommer det här bli riktigt bra. 

Nya medlemmar är extra välkomna, då detta är ett riktigt bra tillfälle att lära känna oss lite äldre medlemmar och snacka lite enduro och annat skoj mellan spadtagen :)  Absolut inga förkunskaper krävs.

Har ni några frågor eller kommentarer, så kan ni skriva på klubbens Facebooksida eller maila till: This is a mailto link

Väl mött!

//Ordföranden

Skribent: Erik Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Timrå EK - Motorcykel och Snöskoter
Robert Strandberg, Ättehögsvägen 10
85741 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +
E-post: This is a mailto link

Se all info